» Wachtwoord vergeten?

Tarot online

gratis online tarotlegging


Waarachtige tarot is een eeuwenoud kaartspel , wat vermoedelijk is gecreëerd onder de renaissance in Italië bij benadering 1430 in Milaan in Bologna, doch zeer zeker vermogen we dat niet verklaren aangezien verschillende onderzoekers geven dan aan dat er verblijfselen van de waarzeggende tarot zijn gedetecteerd in het Egypte van duizenden jaren geleden en op die manier, door nomaden vele honderden jaren later de oeroude tarot vanuit Egypte richting Europa brachten. De toenmalige bevolking oordeelde dat de term " waarzeggende tarot " ontstaan was uit de koppeling van een paar Egyptische woorden: Tar = baan en Ro = van koninklijke afkomst. De nomaden die deze " Koninklijke weg" richting Europa overbrachten, zouden nazaten geweest zijn van de geestelijken van Serapis. Dit wonderlijke publicatie met de geheimen van Serapis zou de echte tarot zijn geweest. Daar zijn veel mythes aangaande de wordingsgeschiedenis van de oeroude tarot, edoch aan wezenlijke data is echter sporadisch iets wereldkundig.

Datgene wat wel gegarandeerd is, is dat de oeroude tarot een 78-delig kaartspel is, dat men splitst in twee rubrieken, namelijk : de "Grote Arcana" en de "Kleine Arcana. Deze benaming Arcana wordt vertaald in mystiek, bijgevolg spreken we betreffende de publicatie van grote als kleine geheimzinnigheden. De Grote Arcana bevat 22 speelkaarten en vertegenwoordigen essensiele dimensies der microkosmos en het universum. Er bestaan ruimtelijke gegevens die in de kosmos van het zijn en in de microkosmos van de humane identiteit werkzaam zijn en daar verder ontplooien. De Kleine Arcana houdt in 56 tarotkaarten en representeert de doodgewone aangelegenheden uit het leven. De gehele verklarende tarot vormt een actuele presentatie van een hele oude bakermat van zelfkennis en intellect.

Om vandaag de dag diepzinniger op de oeroude tarot in te gaan, wordt de Kleine Arcana gerangschikt in een verzameling van vier, bij dewelke wij diezelfde groepen overigens tegenkomen in de nieuwerwetse reeks kaarten, die daarbij is geboren vanuit de befaamde tarot. Op die wijze hebben we de categorie van de staven met het algemene spel van kaarten gelijkgesteld als de klaveren en behelst je driften en wat je uitricht. Een andere categorie zijn de bekers, in een algemeen spel van kaarten zijn dat de harten en worden gelieerd met je gemoed. Een derde klasse uit de betere tarot zijn de degens en heten in het aloude spel van kaarten de schoppen en worden de wapens van de geest genoemd, het denken. De finale groepering van de verklarende tarot heb je de muntstukken, in een gebruikelijk spel van kaarten heten ze de ruiten en gelieerd met je gaves en het geldelijke.

Diegene die de kundigheid en de mysteries van de befaamde tarot bedwingt, weet te zijn individualiteit en alternatieve types te ondersteunen en een weg zoeken in de gangbare problematiek en een pad wijzen naar uw eigen spiritualiteit. Heb jezelf die geleerdheid niet, laat je dan ruggensteunen door middel van een ervaren befaamde tarot legger en sta verbijsterd van de lang vervlogen beeldspraak die toch een ruim part van je levensloop kan bijstellen.
Om te bellen via CREDITS (0,90€/min) bel je het nummer 085-888.2049 (Nederland), 02/400.43.19 (Belgie) of 0032 2/400.4319 (Buitenland).
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Lieve
Door mijn Lenormandkaartjes en mijn gidsen verken ik je toekomst.
Lees meer
  Pincode: 1415
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Dorine
Ik ben Heldervoelend en mijn specialiteit is Pendelen
Lees meer
  Pincode: 1421
Larissa
Ik gebruik Pendel, Kaarten en mijn Gaven Helderziend- en Helder voelendheid.
Lees meer
  Pincode: 1429
Naomie
Ik ben een Helderziend- en Helderwetend Medium. Ik leg ook contact met overledene.
Lees meer
  Pincode: 1414
Martin
Ik een Heldervoelend Medium en leg ook kaarten. Meer dan 20 jaar ervaring.
Lees meer
  Pincode: 1430


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ACE + vraag naar 6565
Stuur ADVIES + vraag naar 4454

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6565 (Belgie) of 4454 (Nederland)