» Wachtwoord vergeten?

Tarot online

gratis tarotkaarten leggen


Bekende tarot is een kaartspel van vroeger, wat mogelijks is ontwikkeld onder de Italiaanse renaissance omstreeks 1430 in Milano in Bologna, echter zeer zeker mogen we het niet uitspreken want alternatieve researchers verklaren dat er verblijfselen van de toekomst voorspellende tarot zijn gedetecteerd in het oude Egypte en op die manier, via zigeuners later de betere tarot van Egypte richting Europa brachten. De toenmalige bevolking oordeelde dat de uitdrukking " verklarende tarot " ontwikkeld was uit de vereniging van een paar Egyptische begrippen: Tar = weg en Ro = nazaten van de koning. De zigeuners die deze " Koninklijke weg" naar Europa overbrachten, zouden nazaten geweest zijn van de priesters van Serapis. Het wonderlijke werk met de geheimen van Serapis zou de befaamde tarot zijn geweest. Er zijn veel artikels betreffende de wordingsgeschiedenis van de tarot, evenwel aan waarachtige informatie is intussen sporadisch iets bekend.

Wat nogal zeker is, is dat de echte tarot een 78-delig kaartspel is, dewelke men opsplitst in twee families, en wel : de "Grote Arcana" en de "Kleine Arcana. Deze uitdrukking Arcana wordt vertaald in geheim, bijgevolg spreken we omtrent de publicatie van grote en kleine geheimen. De Grote Arcana bevat 22 kaarten en staan voor hoofdzakelijke verschijningsvormen van de microkosmos en het heelal. Er zijn spatiale gegevens die in de schepping van het leven en in de microkosmos der menselijke karakter ijverig zijn en en daar verder ontwikkelen. De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten en symboliseert de ordinaire aangelegenheden van het leven. De voltallige oeroude tarot vormt een huidige presentatie van een hele oude bakermat van zelfkennis en geestvermogen.

Om vandaag diepzinniger op de experimentele tarot in te gaan, wordt de Kleine Arcana gekaveld in een verzameling van vier, bij dewelke we soortgelijke categoriën verder ontmoeten in de recente serie speelkaarten, die eveneens is voortgekomen uit de befaamde tarot. Zo hebben we de groep van de staven met het simpele kaartspel gelijkgerechtigd als de klaveren en betekent je aandrangen en wat je uitvoert. Een andere klasse zijn de bekers, in een simpel kaartspel zijn dit de hartjes en worden gerelateerd met je gevoelens. Een derde categorie uit de verklarende tarot zijn de degens en noemen in dat gebruikelijke kaartspel de schoppen en worden de wapens van de geest gekwalificeerd, het nadenken. De finale klasse in de toekomst voorspellende tarot heb je de geldstukken, in een ordinair spel van kaarten heten ze de ruiten en gerelateerd met je gaves en het financiële.

Wie de bagage en de geheimen van de verklarende tarot dan, weet te zijn persoonlijkheid en andere personages te steunen en een weg banen in de eenvoudige problematiek en een route betonen naar uw hogere ik. Bezit je die wijsheid niet, laat je dan bijstaan door een geoefend waarachtige tarot kaartlegger en verwonder u door de stokoude beeldspraak die niettemin een hoog deel van je leven kan omvormen.
Om te bellen via CREDITS (0,90€/min) bel je het nummer 085-888.2049 (Nederland), 02/400.43.19 (Belgie) of 0032 2/400.4319 (Buitenland).
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Merlijn
Heldervoelend Medium en zeer krachtige Healer
Lees meer
  Pincode: 1419


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ACE + vraag naar 6565
Stuur ADVIES + vraag naar 4454

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6565 (Belgie) of 4454 (Nederland)