» Wachtwoord vergeten?

Tarot online

gratis tarotlegging


Bekende tarot is een kaartspel dat honderden jaren oud is, die vermoedelijk is gevormd tijdens de Italiaanse renaissance rond 1430 in Milaan te Bologna, maar zeker en vast kunnen we dit niet zeggen omdat meerdere researchers beweren dat er sporen van de voorspellende tarot zijn vastgesteld in het Egypte van een ver verleden en zo, met nomaden na een hele tijd de betere tarot vanuit Egypte naar Europa brachten. De toenmalige bevolking dacht dat de uitdrukking " bekende tarot " ontstaan was uit de koppeling van twee Egyptische termen: Tar = baan en Ro = afstammelingen van koninklijke bloede. De nomaden die deze " Koninklijke weg" naar Europa overbrachten, zouden nazaten geweest zijn van de geestelijken van Serapis. Het geheimzinnige handschrift met de raadsels van Serapis zou de bekende tarot zijn geweest. Er zijn prachtige uiteenzettingen aangaande devgenese van de toekomst voorspellende tarot, maar aan wezenlijke gegevens is niettemin nauwelijks iets bekend.

Datgene wat tamelijk zeker is, is dat de hemelse tarot een 78-delig kaartspel is, die men opsplitst in twee groepen, namelijk : de "Grote Arcana" en de "Kleine Arcana. Deze term Arcana wordt vertaald in geheimzinnig, daarom spreken we betreffende het oeuvre van grote en kleine geheimnissen. De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten en symboliseren essensiele hoedanigheden der microkosmos en de kosmos. Daar zijn kosmische wetenschappen die in het heelal van het bestaan en in de microkosmos der humane karakter ijverig zijn en en daar verder ontwikkelen. De Kleine Arcana bestaat uit 56 speelkaarten en symboliseert de gangbare aangelegenheden uit het leven. De integrale befaamde tarot vormt een nieuwerwetse presentatie van een hele oude bakermat van zelfkennis en denkvermogen.

Om nu dieper op de bekende tarot in te gaan, wordt de Kleine Arcana classificeerd in vier groepen, bij dewelke we dezelfde categoriën verder aantreffen in de hedendaagse set kaarten, die trouwens heeft zich gevormd vanuit de waarzeggende tarot. Dusdanig hebben wij de klasse van de staven met het alledaagse spel van kaarten gelijkgerechtigd als de klaveren en omvat je aandrangen en . Een tweede klasse zijn de bekers, in een ordinair spel van kaarten zijn dat de harten en worden gerelateerd met je gevoelens. Een derde groepering uit de oeroude tarot zijn de zwaarden en heten in het aloude spel van kaarten de schoppen en worden de wapens van de geest betiteld, het peinzen. Als laatste groep van de betere tarot zijn er de geldstukken, in een simpel spel van kaarten heten ze de ruiten en zijn verbonden met je talenten en het financiële.

Diegene die de kunde en de geheimen van de betere tarot onder de knie heeft, weet te zijn individualiteit en andere personages te ruggensteunen en een weg zoeken in de gewone problematiek en een route tonen richting uw hogere zelf. Heb jezelf deze kennis niet, laat je dan steunen door middel van een geoefend waarachtige tarot expert en sta verbijsterd van de eeuwenoude beeldspraak dat desalniettemin een stevig part van je doen en laten kan veranderen.
Om te bellen via CREDITS (0,90€/min) bel je het nummer 085-888.2049 (Nederland), 02/400.43.19 (Belgie) of 0032 2/400.4319 (Buitenland).
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Jean
Ik ben Helderziend en werk met Lenormand kaarten.
Lees meer
  Pincode: 1417
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Lieve
Door mijn Lenormandkaartjes en mijn gidsen verken ik je toekomst.
Lees meer
  Pincode: 1415
Larissa
Ik gebruik Pendel, Kaarten en mijn Gaven Helderziend- en Helder voelendheid.
Lees meer
  Pincode: 1429
Martin
Ik een Heldervoelend Medium en leg ook kaarten. Meer dan 20 jaar ervaring.
Lees meer
  Pincode: 1430


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ACE + vraag naar 6565
Stuur ADVIES + vraag naar 4454

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6565 (Belgie) of 4454 (Nederland)