» Wachtwoord vergeten?

Tarot online

tarot leren


Waarachtige tarot is een eeuwenoud kaartspel , wat mogelijks is ontstaan onder de renaissance in Italië bij benadering 1430 in Milano in Bologna, evenwel zeker en vast kunnen we het niet verklaren aangezien diverse researchers beweren dat er verblijfselen van de bekende tarot zijn gevonden in het oude Egypte en op die manier, door zigeuners vele honderden jaren later de betere tarot van Egypte naar Europa brachten. Men meende dat de term " waarzeggende tarot " ontwikkeld was uit de koppeling van twee Egyptische begrippen: Tar = baan en Ro = van koninklijken bloede. De nomaden die deze " Koninklijke weg" naar Europa overbrachten, zouden nazaten zijn geweest van de pastors van Serapis. Dit raadselachtige oevre met de geheimen van Serapis zou de toekomst voorspellende tarot zijn geweest. Er zijn overvloedige mythes aangaande devgenesis van de betere tarot, maar aan eerlijke feiten is niettemin amper iets bekend.

Datgene wat nogal zeker is, is dat de voorspellende tarot een 78-delig kaartspel is, dat men opsplitst in twee clusters, en wel : de "Grote Arcana" en de "Kleine Arcana. Deze term Arcana wordt vertaald in geheim, gevolglijk spreken we naar aanleiding daarvan van het boek van grote als kleine geheimzinnigheden. De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten en symboliseren wezenlijke kanten van de microkosmos en het heelal. Er bestaan ruimtelijke data die in het heelal van het leven en in de microkosmos van de humane eigenheid bedrijvig zijn en en daar verder ontwikkelen. De Kleine Arcana houdt in 56 speelkaarten en verbeeldt de gebruikelijke aangelegenheden van het leven. De complete befaamde tarot vormt een actuele presentatie van een eeuwenoude bron van zelfbewustzijn en intellect.

Om vandaag dieper op de hemelse tarot in te gaan, wordt de Kleine Arcana gesegmenteert in vier groepen, bij dewelke wij diezelfde groepen voorts tegenkomen in de hedendaagse reeks kaarten, die evenzo is tot stand gekomen vanuit de spirituele tarot. Zo hebben we de categorie van de staven met het ordinaire kaartspel gelijkgesteld als de klaveren en omvat je lusten en realiseert. Een tweede groepering zijn de bekers, in een doodgewoon kaartspel zijn dit de hartjes en worden gerelateerd met je emoties. Nog een andere groepering uit de befaamde tarot zijn de zwaarden en kwalificeren in het aloude spel van kaarten de schoppen en worden de wapens van de geest betiteld, het peinzen. De laatste groep van de tarot heb je de geldstukken, in een doorsnee spel van kaarten kwalificeren ze de ruiten en gelieerd met je geschiktheden en het geld gerelateerde.

Wie de competentie en de mysteries van de waarzeggende tarot bedwingt, is bij machte zijn persoonlijkheid en alternatieve personen bij te dragen en een weg banen in de doodgewone alledaagse problematiek en een pad bewijzen naar uw eigen spiritualiteit. Bezit je die kunde niet, laat je dan bijstaan middels een ervaren betere tarot deskundige en sta verbijsterd van de oeroude symboliek die niettemin een stevig gedeelte van je bestaan kan omvormen.
Om te bellen via CREDITS (0,90€/min) bel je het nummer 085-888.2049 (Nederland), 02/400.43.19 (Belgie) of 0032 2/400.4319 (Buitenland).
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Lieve
Door mijn Lenormandkaartjes en mijn gidsen verken ik je toekomst.
Lees meer
  Pincode: 1415
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Jean
Ik ben Helderziend en werk met Lenormand kaarten.
Lees meer
  Pincode: 1417
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ACE + vraag naar 6565
Stuur ADVIES + vraag naar 4454

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6565 (Belgie) of 4454 (Nederland)