» Wachtwoord vergeten?

Tarot online

tarotkaarten leggen gratis


Paranormale tarot is een kaartspel van jaren geleden, wat vermoedelijk is tot stand gekomen onder de renaissance die plaatsvond in Italië rond 1430 in Milaan te Bologna, echter heel zeker mogen we dit niet uitspreken omdat diverse onderzoekers beweren dat er verblijfselen van de bekende tarot zijn ontdekt in het Egypte van een ver verleden en zo, door zwervende nomaden in de late middeleeuwen de betere tarot vanuit Egypte richting Europa overbrachten. Men peinzde dat het woord " waarachtige tarot " ontstaan was van de samensmelting van twee Egyptische woorden: Tar = baan en Ro = van koninklijken bloede. De zwervende nomaden die deze " Koninklijke weg" richting Europa brachten, zouden nazaten geweest zijn van de pastors van Serapis. Die wonderlijke handschrift met de geheimen van Serapis zou de experimentele tarot zijn geweest. Er zijn overvloedige artikels over de opkomst van de paranormale tarot, evenwel aan ware data is echter amper iets geweten.

Hetgeen nogal zeker is, is dat de voorspellende tarot een 78-delig kaartspel is, die men opdeelt in twee divisies, te weten : de "Grote Arcana" en de "Kleine Arcana. Dit woord Arcana wordt vertolkt als geheimnissig, gevolglijk spreken we nopens de publicatie van grote en kleine geheimen. De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten en betekenen hoofdzakelijke kanten der microkosmos en het heelal. Daar wezen kosmische gegevens die in de ruimte van het leven en in de microkosmos van de humane personaliteit bedrijvig zijn en er vorm aan geven. De Kleine Arcana houdt in 56 speelkaarten en representeert de doodgewone aangelegenheden des levens. De gave oeroude tarot vormt een actuele voorstelling van een lang vervlogen grondslag van zelfbewustzijn en geestvermogen.

Om op dit ogenblik diepzinniger op de hemelse tarot in te gaan, wordt de Kleine Arcana ingedeeld in een viertal groepen, waarbij we die zelfde groeperingen evenzo tegenkomen in de actuele reeks kaarten, die

evenzeer is geboren vanuit de oeroude tarot. Dusdanig hebben we de klasse van de staven met het alledaagse kaartspel gelijkgerechtigd als de klaveren en behelst je aandrangen en hetgeen je ten uitvoer brengt. Een tweede categorie zijn de bekers, in een doodgewoon kaartspel zijn het de harten en worden gerelateerd met je emoties. Een derde soort uit de verklarende tarot zijn de degens en heten in dat gebruikelijke kaartspel de schoppen en worden de wapens van de geest genoemd, het nadenken. De allerlaatste categorie in de betere tarot zijn er de geldstukken, in een ordinair kaartspel kwalificeren ze de ruiten en gerelateerd met je gaves en het geldelijke.

Wie de kundigheid en de mysteries van de oeroude tarot kent, kan zijn personaliteit en alternatieve types behulpzaam te zijn en een weg zoeken in de alledaagse problematiek en een pad duidelijk maken richting uw eigen spiritualiteit. Heb jezelf die geleerdheid niet, laat je dan assisteren door middel van een geoefend voorspellende tarot expert en verwonder u door de heel oude beeldspraak die echter een flink gedeelte van je leven kan omzetten.
Om te bellen via CREDITS (0,90€/min) bel je het nummer 085-888.2049 (Nederland), 02/400.43.19 (Belgie) of 0032 2/400.4319 (Buitenland).
Bel me op

NL (90 cpm)
0909-8605

BE (175 cpm)
0904/23.412
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Aurora
Ik ben Aurora, Helderziende, Heldervoelende Kaartlegster met Oosterse roots
Lees meer
  Pincode: 1403
Maricarmen
Ik ben Paragnost en werk ook met de kaarten
Lees meer
  Pincode: 1432
Jeffy
Heldervoelende Kaartlegster kijkt naar heden, toekomst en verleden. Ook boodschappen gene zijde
Lees meer
  Pincode: 1431


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ACE + vraag naar 6565
Stuur ADVIES + vraag naar 4454

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6565 (Belgie) of 4454 (Nederland)